Обява Премиум

ПЕЙРОЛ СПЕЦИАЛИСТ

Ние сме Тренквалдер – австрийска компания, лидер в областта на човешките ресурси, с повече от 200 офиса в 16 европейски държави и над 17 години опит на българския пазар. За наш клиент, водещ аутсорсинг доставчик на пейрол услуги, HR администриране, счетоводство и финансов мениджмънт в България, търсим да назначим Пейрол специалист.

Какви ще са твоите отговорности?

Изчисляване и администриране на работни възнаграждения; Извършване на назначавания, преназначавания и освобождаване на служители; Изготвяне на декларации към НАП и НОИ, подаване на болнични листа; Изготвяне на служебни бележки и справки; Оформяне на трудови книжки.

Какво очакваме от теб?

Предходен опит 3-5 години; Отлична компютърна грамотност – работа със специализиран софтуер и MS Office пакет; Задълбочено познаване на трудовото и осигурително законодателство; Внимание към детайлите и способност за спазване на срокове; Добри аналитични умения, лоялен, адаптивен, умение за работа в екип.

Какво ти предлагаме?

Комуникативна локация в центъра на София (в близост до метростанция и удобен градски транспорт); Адекватна професионална подкрепа и екипна атмосфера; Индивидуален финансов пакет включващ и социални придобивки; Адаптивно работно време и възможност за хибриден модел на работа.

Ако това отговаря на Вашето търсене, то не се колебайте да кандидатствате.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Личните ти данни са защитени съгласно ЗЗЛД. Регистрация в МТСП №2711 от 21.01.2019 год.